Shaanxi Elade új anyag Technology Co., Ltd.
Termék kategória

    Add hozzá: No.32, Chuanghui Road, új ipari High-Tech Zone, Xi'an, Kína 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Ólom-dioxid elektróda

Ólom-dioxid elektróda

Shaanxi Elade új anyag Technology Co., Ltd. egyike a vezető kínai ólom-dioxid elektróda gyártók, és a szakmai gyári vagyunk képes-hoz beszerez Ön olcsó ólom-dioxid elektróda, Pbo2 elektróda, jó minőségű. Üdvözöljük a nagykereskedelmi termékek tőlünk. Titán-alapú vezető...

Shaanxi Elade új anyag Technology Co., Ltd. egyike a vezető kínai ólom-dioxid elektróda gyártók, és a szakmai gyári vagyunk képes-hoz beszerez Ön olcsó ólom-dioxid elektróda, Pbo2 elektróda, jó minőségű. Üdvözöljük a nagykereskedelmi termékek tőlünk.

Titán alapú ólom-dioxid (Ti/PbO2) anód egy PbO2 réteg a szubsztrát Ti anód. Ez birtokol jó korrózióállóság, magas overpotential, az oxigén evolution reakció, erős képesség oxidációját a vizes oldatot elektrolízissel, nagy áramsűrűség, alkalmas mindenféle oxigéntartalmú evolution rendszer, amely most már széles körben használják galvanizáló, hidrometallurgiából, szennyvíztisztítás, katódvédelmi és más területeken.
Ti/PbO2 anód egy fémből anód, annak előállítási költsége alacsonyabb, mint a hagyományos nemes fém elektródák, pl. kevert fém oxide(MMO) elektróda, platinázott titánium elektróda, stb.

 lead dioxide (TiPbO2) electrode


Nagy teljesítményű:
1. magas overpotential, az oxigén evolution reakció, erős képesség oxidációs;
2. lehet használni alatt nagy áramsűrűség, jelenlegi nagyhatásfok, hosszú élettartamát;
3. jó korrózióállóság, nagyobb stabilitás erős sav H2S04 vagy HN03.
4. Ti/PbO2 , hagyományos grafit elektróda, képest már könnyebben megmunkálás, magasabb erő, jobb korrózióállóság, hosszabb élettartam, alacsonyabb energiafogyasztás, anélkül bővítése és leválását a grafit elektróda, ott történt, hogy nincs kockázat, a növekvő szén-dioxid-tartalom a letétbe helyezett fém termékek a katód;
5. összehasonlítva a hagyományos ólom anód, Ti/PbO2 anód előnye abban rejlik, hogy:
(1) a erő erősebb, a tömeg könnyebb, nem könnyű használat közbeni deformáció, lehet fenntartani a viszonylag állandó elektróda távolságot, alacsonyabb cella feszültség, takarít meg a villamos energia, elektróda munka sokkal stabilabb, elkerülve a gazdasági veszteség okozta gyakori karbantartást az ügyfél, csökkenti a munkavállalók munka intenzitása;
(2) erős korrózióállóság, hosszú élettartam, a használat folyamat ólom-dioxid felbomlását arány alacsony, a szennyezés, a katód termékek csekély;
(3) a korrózió mechanizmus Ti/PbO2 anód és vezető anód különbözik. Vezető anód kénsav rendszer használatakor felülete létrehoz egy réteg vezető oxid vékony film, amely lelassíthatja a korrózió anód. de a film laza, különösen használják az elektrolit, amely klorid iont kis mennyiségű, a film több elterült-hoz kilyukadt, erodálódott és jön le; a vezető mély rétegben kitett felülete továbbra is oxidated és formája egy új film, ismét kilyukadt, kerékpározás, így felgyorsítja a anódos korrózió. Ti/PbO2 anód azonban mindig az elektrokémiai korrózió történt vezető oxid bevonatok a munka, lehet tartani anódos korrózió alacsonyabb, ezért az anód már viszonylag hosszú élettartam.
6. összehasonlítva a hagyományos MMO elektródát és titán-platina elektróda, Ti/PbO2 anód teljesítménye közel hogy hagyományos elektród, Ti/PbO2 elektróda ára olcsóbb, kevesebb induló beruházás, karbantartás kényelmes.

Lead Dioxide electrode( PbO2 anode)Alkalmazási területek
1. hidrometallurgiából ipar van több elektrolit munkahelyi környezet, mint a klorát elektrolízis, szulfát rendszer elektrolízis, a klorát és a szulfát vegyes rendszer elektrolízis. Ti/PbO2 anód vonatkozik:
(1) rendszerben kénsav elektrolitos mintakészítés egy fajta színesfém, például, a nikkel, kobalt, réz, cink, mangán, ón, stb.;
(2) a kénsav-rendszer, amely klorid iont, electrowinning a színesfém kis mennyiségű.
2. az erős oldat például krómsav oldat stb plating chromium és kemény króm bevonat ón-mentes acéllemez, a vas-és acélipar.
3. a termék perchromate, perklorát, periodate és egyéb szervetlen vegyületek elektrolit módszerrel.
4. elektrolízis szennyvíz-, hogy a kémiai oxigénigény (KOI) és a biológiai oxigénigény (BOI) kibocsátási előírásoknak.
5. elektrokémia szintézisekben.
6. cserélje ki a drága platina anód, amikor ózon előállító elektrolízis módszer.

A előny-ból társaság-termékeink

1. véve kiterjesztett titán háló, alap anyag, könnyű súly, nagy szilárdságú;
2. a Ti/PbO2 anód használ háló Ti, mint hordozó csökkentheti az elektrolit áramlási ellenállás, a jelenlegi hatékonyságának javítása, különösen a nagy áramsűrűség hatékonyan megakadályozhatja anód túlmelegedés.
(3) az átmeneti réteg a új képlet szinterezett javítása az anód vezetőképesség, növelése a bevonatok és szubsztrát tapadási erejét, hatékonyan megakadályozzák szubsztrát passziválás, csökkenti a cella feszültség és szolgáltatás élettartamának meghosszabbítása az anód.
(4) segítségével a dopping, kompozit galvanizáló technológia stb hatékonyan csökkenti a belső feszültséget a bevonatok, bevonatok megakadályozzák használatban leesik és tökéletesít a stabilitás az anód és élettartam.

Hot Tags: ólom-dioxid elektróda, Pbo2 elektróda, Kína, a gyártók, a gyár, Nagyker, olcsó
Kapcsolódó termékek
I want to leave a message
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: No.32, Chuanghui Road, új ipari High-Tech Zone, Xi'an, Kína
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mailben:helen@sxelade.com
Share: